Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι & Προϋποθέσεις

Το onceuponacraft.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα του βιβλιοπωλείου «Μια φορά κι έναν καιρό» στο Καλαμπάκι Δράμας. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας μέσα από μια απλή και ευχάριστη περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος συνεπάγεται την αποδοχή των παρακάτω Όρων και προϋποθέσεων.

Χρόνος παράδοσης παραγγελίας.

Η παραγγελία σας εκτελείται μέσα σε 2-3 ημέρες για όλα τα προϊόντα που αναγράφουν «In stock» στην περιγραφή τους. Η διάρκεια εκτέλεσης της παραγγελίας σας μπορεί να διαφέρει όταν αυτή περιλαμβάνει χειροποίητα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνούμε μαζί σας για τον ακριβή χρόνο παράδοσης και αποστολής της. Όλες οι αποστολές γίνονται μέσω της ACS courier και ο τρέχων τιμοκατάλογος αναγράφεται στο σχετικό σύνδεσμο (Πληροφορίες αποστολής). Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές γίνονται μόνο σε περίπτωση ελλατωματικών προϊόντων και ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για την περιγραφή του προβλήματος.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μόνο άμεσα μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας σας αφού μας ενημερώσετε τηλεφωνικά για τον ακριβή λόγο ακύρωσης της.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την λειτουργία του καταστήματος μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 25210 52469 (ωράριο καταστημάτων) ή μέσω email: info@onceuponacraft.gr

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.

 

 

 

 


Once Upon A Craft ©2013 | Design by TMPCS All rights reserved